avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii decl 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

decl 112

am nevoie de indrumare. anul trecut s-au incheiat conventii civile, s-au intocmit si statele de plata cf legislatiei din 2011. plata acestora s-a efectuat acum. trebuie sa intocmesc del 112, dar sumele sunt mai mari decat 10585lei, cas este calculat la 1062 lei. cum trebuie sa procedez? multumesc
Cel mai recent răspuns: doradea , utilizator 11:46, 2 Mai 2012
am inteles ca trebuie separat pe fiecare luna in parte, dar v-am spus ca venitul pt o singura luna depaseste nivelul admis: venitul brut pt o singura luna este 18600 lei sau 23000 lei. nu imi permite sa trec aceste sume sau altele mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii conventii civile danapausan danapausan Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce se intampla daca intr-o luna, un angajat cu conventie civila la o asociatie sportiva, are venitul brut realizat, mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent, va rog ! rodia rodia In decl.112 la sectiunea c introduc o conventie civila cu un venit brut de 1500 lei iar cas imi afiseaza ca e plafonat la 10110lei si imi calculeaza cas in ... (vezi toată discuția)
Plafonare contributie cas feb 13 Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Avand in vedere ca s-a aprobat salariul mediu aferent anului 2013 la valoarea 2223 lei iar legea intra in vigoare cu data de 25 februarie, cum ... (vezi toată discuția)