avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare sporuri

Se pot acorda sporurile specifice unei activitati daca aceasta nu este intr-un anumit interval prestata?


Data post: Vineri, 27 Aprilie 2012, 12:24
Subiect: Acordare sporuri

Este legala acordarea sporurilor (pericol, toxicitate, etc.) in cazul in care activitatea unei arii de productie este suspendata?
Care este baza legala a acordarii sau a neacordarii?


Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:24, 29 Aprilie 2012
Depinde de ce este prevazut in ccm aplicabil angajatorului, in reg.intern al acestuia sau in c.i.m. cu privire la acordarea acestui spor ...
momentan nu avem ccm pe unitate, doar cel pe ramura superioara care ne spune ca sporurile se acorda in baza legii salarizarii care de asemenea, nu ni se aplica
eu ma gandeam sa se ia o decizie la nivelul conducerii unitatii, in adunare generala, referitoare la neacordarea sporurilor (in baza incetarii activitatii de productie - nu se mai pot acorda sporurile de periculozitate, etc.)
Lucrati la "INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE
PENTRU MICROBIOLOGIE SI IMUNOLOGIE “CANTACUZINO
”?

Rog moderatorii sa nu editeze denumirea institutiei, caci in
functie de acest amanunt se poate da un raspuns concret.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
ContSters136493, utilizator
Nu

Alte discuții în legătură

Spor doctorat ContSters229751 ContSters229751 care este baza legala a acordarii sporului de doctorat in cazul in care nu ni se aplica legea salarizarii si nu avem nici contract colectiv de munca la nivel ... (vezi toată discuția)
Sporuri pentru conditii deosebit de periculoase - hiv cafea1 cafea1 Stie cineva care este reglementarea acordarii sporului de periculozitate pt. HIV? si care ar fi explicatia logica a acordarii acestor sporuri pentru cei care ... (vezi toată discuția)
Sporuri 12ana34 12ana34 Va rog sa-mi spuneti daca personalul contractual care are doar contract individual de munca are dreptul la spor de toxicitate si spor de antena ,in ce ... (vezi toată discuția)