avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa inscriu in circulatie un peridoc. Ce trebuie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa inscriu in circulatie un peridoc. Ce trebuie sa fac?

SALUT, AM CONSTRUIT IN REGIE PROPRIE CU MATERIALE PROPRII UN PERIDOC SI A-SI VREA SA-L INSCRIU IN CIRCULATIE CE TREBUIE SA FAC?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:46, 2 Mai 2012
peridocul este considerat un vehicul din categoria remorcilor prin urmare trebuie sa fie omologat RAR. luati legatura cu RAR-ul si ei va vor pune la dispozitie toate documentele necesare ptr omologare. fiind construit in regie proprie este considerat un mijloc de transport artizanal si in consecinta nu puteti circula pe drumurile publice in aceasta stare. parerea mea este ca cu ce veti cheltui cu omologarea ati putea sa va achizitionati un peridoc de la o firma specializata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tractoarele construite artizanal - obligativitate inmatriculare parju parju Mi-am construit in aceasta iarna un tractoras artizanal si o remorca, pe care doresc sa le folosesc la muncile campului. As dori o parere avizata - ... (vezi toată discuția)
Mersul cu bicicleta Adina Estera Adina Estera Pentru a merge cu bicicleta , un copil de 14 ani are nevoie de insotitor ? (vezi toată discuția)
Numere de primarie pe un autoturism alex&mm alex&mm un subiect destul de controversat. unii zic ca se poate altii ca nu. detin un autoturism clasa M1 care a fost inmatriculat pe RO. si l-am radiat din ... (vezi toată discuția)