avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user @ionutzs si user @stoica ionut 13
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user @ionutzs si user @stoica ionut 13

Deoarece pe forumul AvocatNet nu este permisa inregistrarea unei persoane cu mai multe conturi de utilizator, userii @ionutzs si @stoica ionut 13 primesc avertisment.
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.

www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Avertisment user @dutcusioan  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@Datcusion[/b] primeste avertisment pentru incalcarea pct. 2.1 si 2.2 din Regulamentul de postare al forumului Avocatnet. 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana stanoiu stanoiu Buna ziua, Dupa moartea mamei am cerut sa fie dezbatuta mostenirea. La dezbaterea mostenirii m-am confruntat cu urmatoarea situatie. Sora mea are o chitanta ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @film  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul @film primeste avertisment deoarece a incalcat Principiile generale ale regulamentului acestui forum: [quot][u][b]Fiecare utilizator este ... (vezi toată discuția)