Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

Justitiarul71 
	    	Utilizator

Justitiarul71 
	    	Utilizator	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Marilena8686	                   

Va rog ajutati-ma cu o informatie....fostul meu sot a divortat in lipsa mea si as vrea sa stiu de unde pot sa scot sentinta de divort....multumesc (vezi toată discuția)
	                    Marilena8686	                   

Va rog ajutati-ma cu o informatie....fostul meu sot a divortat in lipsa mea si as vrea sa stiu de unde pot sa scot sentinta de divort....multumesc (vezi toată discuția)

coldmountain	                   

Buna ziua,
as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
	                    coldmountain	                   

Buna ziua,
as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)

Doina55	                   

Ma numesc Doina,am si eu o f mare problema si am nevoie de un sfat.Acum 20(1994) de ani am divortat,in dosarul ptr divort am cerut 2 capete de cerere:1) ... (vezi toată discuția)
	                    Doina55	                   

Ma numesc Doina,am si eu o f mare problema si am nevoie de un sfat.Acum 20(1994) de ani am divortat,in dosarul ptr divort am cerut 2 capete de cerere:1) ... (vezi toată discuția)