avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Confectionez bijuterii- PFA, II, SRL ? care mi se ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Confectionez bijuterii- PFA, II, SRL ? care mi se potriveste?

De multi ani confectionez bijuterii hand-made, m-am avansat foarte mult in technici si modele... m-am gandit sa incep sa vand pe internet creatiile mele... insa nu stiu cum se procedeaza sa fie si legal..
Srl , Inteprindere individuala, sau PFA?.
Cineva mi-a recomandat sa ma interesez pt un certificat de producator...
Rog suport
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:25, 2 Mai 2012
SRL pentru ca la celelalte forme vi se va cere un curs, o forma de calificare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare pentru deschidere pfa anita10 anita10 Buna ziua, pentru infiintarea unui pfa avand ob. de activitate confectionarea de diverse articole unicat hand-made crosetate, tricotate (vestimentare si ... (vezi toată discuția)
Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)
Demarare afacere Tina-A Tina-A As vrea sa deschid o afacere cu obiecte hand made, din textile, ceva gablonzuri si lemn/placaj subtire, lumanari decorative (doar sa le decorez nu sa le produc ... (vezi toată discuția)