avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Influenta negativa a concubinei- program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Influenta negativa a concubinei- program vizita minor

intrebare,indoiala
fostul sot,cu care am o relatie destul de tensionata,din motive independente de mine,faca si posteaza poze cu copilul nostru si concubina ,pe un numar de site-uri de socializare inclusiv messenger,avatar
rog,un raspuns autorizat
este legal acest lucru,este moral,are acest drept???
mentionez ca aceasta individa sacaie copilul sa pleca de la mine si sa locuiasca cu ei,ea are alt copil cu alt barbat
de asemeni,copilul este dus la o adresa unde ei coabiteaza,desi fiecare din ei au domiciliul la alte adrese,iar in hotarare e specificat ca trebuie dus,in cele 8 ore,doar la domiciliul parintilor lui,unde a declarat in instanta ca locuieste
ce pot face legal?????
sincer
multumesc mult mult,anticipat
Doamna, daca va recititi prima postare, veti vedea faptul ca ati uitat sa specificati esentialul, iar raspunsul meu nu a fost decat strict la postarea dv.
Daca tatal ia copilul si nu se ocupa deloc de el in timpul programului de vizita, lasandu-l cu o femeie care nu are nicio obligatie fata de acest copil, de ce nu promovati actiune de modificare a programului de vizita? N
Nu cred ca este de blamat femeia care se pricopseste cu o responsabilitate in plus, ci tatal si implicit dv ca nu luati atitudine vizavi de aceasta situatie.
Doamna, desi raspunsul anterior vi se pare ciudat, aceasta este ideea in care sunt obligati de lege sa fie crescuti copiii proveniti din cupluri despartite;este trista realitate.
Tatal copilului are aceleasi drepturi ca si Dvs. fata de copil; daca vorbim de obligatii, aici legislatia este mult mai permisiva pentru el.
Daca oricine altcineva ar folosi imaginea copilului, ati putea sa va opuneti;
In ce priveste locatiile unde copilul este gazduit, nu puteti obiecta; insasi legea care presupune ancheta psihosociala la adresa parintilor este aiurea, fiindca oricare dintre ei poate inchiria pentru o luna, cand se asteapta vizita celor de la Autoritatea Tutelara, chiar si un palat, dupa aceea nu mai intereseaza pe nimeni ce se intampla cu copilul.
Daca copilul nu vrea sa mearga cu tata, se poate opune, nimeni nu-l ia cu forta.
merci mult,un raspuns foarte corect
am gandit ca ,poate mai este vreo cale pe care nu o stiam sau s-a schimbat ceva in legislatie
din pacate,legea este extrem de permisiva cu el,in traducere,are dreptul legal de a isi bate joc de noi cat si cum doreste,si in privinta copilului aveti dreptate,nu il ia cu forta,doreste sa mearga dar la tatal si bunicii paterni,nu sa fie dus la acea individa toata durata vizitei,si cateodata,lasat acolo,la bunul plac al acesteia
din pacate,individa,pe langa alte sicane,mi-a ras si in nas ca ea nu raspunde in nici un fel fatA de copil,asa ca ii poate face ce are chef
acesta este si motivul punerii acestei intrebari in forum,am solicitat un ajutor legal,o idee,pareri,nu am intentionat sa incerc nimanui pantoful,chiar de se pare ca s-a potrivit cuiva
merci mult oricum
evident ca tatal este vinovat,profita de atasamentul copilului,deoarece nu am avut si nu am intentia sa ii tin departe unul de celalalt
insa,din pacate,tatal fiind asa cum e,cu toate spuse succint despre el,este intretinut de aceasta femeie,el nu are un venit stabil,este dependent total de ea,care primeste o pensie de urmas in euro dupa sotul decedat nu stiu pe unde
ca atare nici unul din ei nu are un servici stabil,principala ocupatie fiind ......realizati care
dat fiind ca mie nu prea au ce imi face,rau evident,nici cu serviciul,nici cu casa,principalul pion a ramas copilasul ,de 5 ani jumatate
oricum merci de intelegere,o sa le trecem toate,mai cu greu,mai cu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare intre parinti dupa divort dianakisser dianakisser Buna ziua, ati punea sa ma ajutati sa ma lamuresc? Am o fetita de 8 ani si am divortat de tatal ei cand ea avea 1 an. Nu ne-am inteles absolut deloc incepand ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor corinuta corinuta Buna ziua As dori sa va intreb ce sanse as ajea sa obtin program de vizita minor fara ridicare de la domiciliu de catre tatal copilului. Minora are 4 ani. Si ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare minori elena_cory elena_cory Buna ziua, ma numesc Elena ,am 28 de ani,si am 2 copii. In urma uniu divort copii au fost dati spre crestere si educare tatalui, care nu are grija de ei ,ce ... (vezi toată discuția)