am decizia judecatoreasca definitiva si irevocabila,dar azi cand am vrut sa ii fac pasaport fiicei mele in varsta de 4 ani nu s-a putut,deoarece intr-un fragement s-a gresit in loc de custodie..a scris stabilirea domiciliului fiicei mele la mine..
acum ce trebuie sa fac,intr-o saptamana vroiam sa plec in italia si nu mai pot...ce trebuie sa fac sa dureze mai putin,tatal fetei nu vrea sa imi faca o procura desi nu a vazuto de 4 ani..nu ne intelegem
citez" Av...... Pentru parat(eu) avand cuvantul pe fond a solicitat desfacerea casatoriei din culpa reclamantului,incredintarea minorei paratei "etc ,,,,,,,,cam asta a fost pe prima pagina ...Pentru aceste motive in numele legii hotaraste" dispune stabilirea domiciliului minorei x la domiciliu paratei reclamante(eu)
si legea ce spune?.....am si eu o curiozitate...cum de fiecare avocat zice altceva ,nu sunt aceleasi legi cunoscute de toti ptr k eu sunt derutata
si ce pot sa fac acum?
cand aveti de completat un mesaj, apasati butonul editeaza, multumesc]
si ce s-a intamplat cu cererea aia de indreptare ?
de fapt, ce s-a intamplat cu reconventionala dvs? instanta trebuia sa se pronunte asupra acestui aspect, in ce priveste incredintarea
buna ziua,astept de 2 saptamani un raspuns si nimic,am cautat pe internet dosarul meu si mi-a aparut divortul decat,si nici-o cerere adaugata.ce pot sa fac acum?
Proces minor
anelia88
am intentat un proces de stabilire a domiciliului unui minor.as vrea sa stiu daca la primul termen al procesului mai pot cere si incredintarea minorului? (vezi toată discuția)