avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legislatie rutiera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legislatie rutiera

in luna august am fost surprins pe un drum european circulind cu 110 pe o limitare de 50 am fost oprit de politie proces verbal pe care lam semnat fara obiectii am primit 9 puncte a 50 amenda de 450 pe care am platito 225 in termen de 48 h avertisment si suspendare permis am deschis actiune in instanta nu am prezentat martori ca nu aveam judecatoarea a cerut fotigrafii si verificare metrologica acestea fiind depuse de politie la dosar pe 5 dec am avut o noua infatisare si nu am mai avut ce sa zic hotarirea respinge plingerea impotrica proces verbal de contraventie si atit am incercat sa vorbesc nu imi permit un avocat am incercat sa spun ca mi se par prea multe sanctiuni doar nu am facut accinent nu am avut niciodata probleme cu politia cu respct mai pot sa fac ceva sau sa merg fara permis in speranta ca nu o sa fiu prins nu stiu va multumesc
Cel mai recent răspuns: dumitriu aurel , utilizator 11:19, 30 Mai 2009
Multumesc pentru raspuns. Intrebarea mea era insa ce se intampla daca nu ma prezint sa solicit definitivarea hotararii... teoretic nu ar trebui sa predau nici permisul, nu?

Cu alte cuvinte, eu inteleg ca am dreptul sa ma prezint sa solicit marcarea ca definitiva a hotararii, nu si obligatia, nu?
othellox a scris:

cegigi a scris:

nimeni nu raspunde:">

Ce sa si raspunzi la o astfel de aberatie?#-o Ati fost amendat corect si legal si chiar dumneavoastra recunoasteti ca erati vinovat... legea sanctioneaza simplul fapt ca era pericol de accident si nu intereseaza pe nimeni daca acel pericol s-a si infaptuit sau nu... cel mult puteati cere o reducere a amenzii si nu o anulare a ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat - pierdut plangere, obligatie de predare Mariasa Mariasa Buna ziua!! In 2011 septembrie am avut permis suspendat pentru 30 zile!! In februarie 2012 a fost respinsa cererea mea de anulare a permisului. Nu am fost ... (vezi toată discuția)
Comunicare ipj cristian11 cristian11 In urma cu 2 ani, am depus plangere impotriva unui proces verbal de contraventie rutiere...Prin februarie 2010 prin sentinta mi s-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca irevocabila . se mai poate face ceva? elena cailean elena cailean buna ziua. azi am fost personal la judecatorie sa ridic o hotarare judecatoreasca irevocabila, pronuntata in sedinta publica pe 12.07.2011 este vorba de o ... (vezi toată discuția)