avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura de imputernicire folosita in interes propriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura de imputernicire folosita in interes propriu

IMPREUNA CU SOTULAM FACUT O PROCURA SOCRULUI MEU PE CARE IL IMPUTERNICEAM IN NUMELE NOSTRU SA VANDA UN TEREN IN COM BRAGADIRU-ILFOV(NOI FIIND DIN OLT).INTRE TIMP AM DIVORTAT DE SOT SI AM VRUT SA REVOC PROCURA,DAR AM AFLAT CA FOSTUL SOCRUL A TRECUT PAMANTAUL PE NUMELE SURORII LUI.MENTIONEZ CA AM UN COPIL MINOR DIN ACEASTA CASATORIE.SE POATE FACE CEVA DIN MOMENT CE PROCURA TREBUIA FOLOSITA IN FOLOSUL NOSTRU(AL MEU SI AL FOSTULUI SOT)SI NICI MACAR NU MI S-A SPUS DE VANZAREA TERENULUI?
Cel mai recent răspuns: negrila , utilizator 14:04, 4 Mai 2012
daca socrul a vandut terenul atunci trebuie sa va dea pretul, daca refuza sau a vandut fictiv atunci trebuie sa va adresati instantei pentru recuperarea banilor sau chiar anularea vanzarii , depinde de situatie in parte
CEL MAI PROBABIL TERENUL A FOST VANDUT FICTIV.MENTIONEZ CA FOSTUL SOT LOCUIESTE IN SPANIA SI SORA FOSTULUI SOCRU LOCUIESTE IN ITALIA.DACA VOI INCEPE DEMERSURILE IN SCOPUL RECUPERARII PREJUDICIULUI,CE SANSE AM DACA PARATII NU SE VOR PREZENTA?FOSTUL SOCRU,CEL CARE A FACUT VANZREA ESTE IN TARA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cadarg cadarg As dori sa ma lamuriti cu urmatorul aspect .Eu vreau sa intabulez o casa cu gradina dar pe titlul de proprietate este trecuta si o sora de-a socrului care nu a ... (vezi toată discuția)
Debitor în comă: poate banca executa silit imobilul deținut de acesta dacă nu plătește girantul? Ali a Ali a Bună ziua, soacra mea are un împrumut la Țiriac Banks nu a plătit la timp, i sau adăugat penalizări și sa ajuns la o suma de 60000,între timp a ... (vezi toată discuția)
Partaj helena71 helena71 am divortat in spania fara sa facem partaj la casa din romania ,cand neam casatorit fostul socru nea cedat teren pentru a construi casa ,nu aveam titlu de ... (vezi toată discuția)