avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Documente Recurs - dizolvare judiciarã, cf art.237 ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Documente Recurs - dizolvare judiciarã, cf art.237 din Legea nr. 31/1990

Am o firma in Bucuresti care a primit in August 2011 ordin judecatoresc pentru dizolvare judiciara pentru motivul expirarii sediului social. Problema cu sediul a fost rezolvata la o saptamana dupa proces. Desi hotararea nu a aparut inca in Monitorul Oficial partea IV, Camera de Comert a inaintat procedura de dizolvare in 13/04/2012.

Ce documente imi trebuie pentru recurs, daca are cineva un model de recurs si unde trebuiesc depuse.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
dreamnight, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:41, 4 Mai 2012
Trebuie sa faceti recurs prin care sa solicitati respingerea cererii de dizolvare, motivat de faptul ca motivele cererii (expirarea sediului social) nu mai subzista. Bineinteles ca trebuie sa faceti mentiune pentru a prelungi perioada de valabilitate a sediului social sau schimbarea acestuia la o alta adresa. Odata cu cererea de recurs, depuneti si dovezile mentiunii privind sediul social, in cazul nedepunerii acestor dovezi recursul se va respinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: recurs impotriva hotararii de dizolvare societate - motivul: lipsa sediu social DIX DIX Buna am primit prin posta hotararea de dizolvare a societatii mele pe motiv ca a expirat sediul social, cu recurs in 30 de zile. am studiat motivele de ... (vezi toată discuția)
Cerere dizolvare firma didi12 didi12 Buna ziua, Sapatamana trecuta am primit de la tribunal o comunicare scrisa prin care registrul comertului cere dizolvarea societatii pentru expirarea ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate fara sa stiu - cum rezolv problema? vdeny vdeny Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati... Am o mica societate care din pacate a expirat sediul. De la banca am aflat ca societatea este dizolvata, ... (vezi toată discuția)