avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program 6 ore angajata insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program 6 ore angajata insarcinata

buna ziua,
am o angajata insarcinata si a adus adeverinta de la medic precum ca se reduce programul la 6 ore.
trebuie sa fac act aditional la contract?
sau pur si simplu ea vine 6 ore la munca dar va fi platita pentru 8 ore?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 25 Februarie 2014
Orice modificare a c.i.m. se va face dupa revenirea din concediu medical.
multumesc

trebuie intocmita o decizie? sau in baza carui act se face inregistrarea in revisal?

cand se face in revisal modificarea la norma de 8 ore?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
zxz19, utilizator
Modificarea timpului de munca se poate face si pe baza unei decizii, intrucat acest drept deriva dintr-un act normativ.
Multumesc

cand se face trecerea la 8 ore (inainte sau dupa suspendarea pt concediu crestere copil)?
Trecerea la 8 ore se face dupa revenirea din CCC. Ati mentionat anterior ca, modificarea c.i.m. se va face dupa revenirea din suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical debut sarcina bianchina18 bianchina18 Ma aflu in urmatoarea situatie, acum o saptamana am aflat ca sunt insarcinata si am avut hemoragie chiar in ziua in care mi s-a confirmat sarcina iar medicul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am ramas insarcinata si as dori sa știu ce legea ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Am ramas insarcinata si as dori sa știu ce legea a fost adoptata acum pe periodata starii de alerta cu virusul. As dori sa intru in risc maternal ... (vezi toată discuția)
Salariata gravida - reducere program de lucru Arabellla Arabellla OUG nr. 96/2003 prevede la art. 13 ca: [u[i]]\\"In baza recomandarii medicului de familie,[/u][/i] salariata gravida care nu poate indeplini norma de munca ... (vezi toată discuția)