carmen01011958 
	    	Moderator

carmen01011958 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 ContSters119625	                   

am un autoturism 2664cm.,inpozitul local in ultimii ani a ajuns la suma de 2000 lei, e cumparat cu bani munciti in strainatate,neavind nici un venit  momentan ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters119625	                   

am un autoturism 2664cm.,inpozitul local in ultimii ani a ajuns la suma de 2000 lei, e cumparat cu bani munciti in strainatate,neavind nici un venit  momentan ... (vezi toată discuția)

perlutina	                   

Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)
	                    perlutina	                   

Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)

lilisor2	                   

cum se calculeaza impozitul pentru tractor pentru 2012?
am inteles ca s-a modificat, va rog sa-mi spuneti baza legala (vezi toată discuția)
	                    lilisor2	                   

cum se calculeaza impozitul pentru tractor pentru 2012?
am inteles ca s-a modificat, va rog sa-mi spuneti baza legala (vezi toată discuția)