avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie sa fac dupa asta??? hot de partaj- sulta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie sa fac dupa asta??? hot de partaj- sulta

Buna ziua,
Va rog frumos , putin ajutor daca se poate!
Am avut proces de partaj, s-a terminat,trebuie sa primesc hotararea, care spune ca mi se atribuie apartamentul, trebuie sa achit sulta de jumatate din suma stabilita de experti , am 15 zile pentru recurs si o luna dupa ce devine definitiva si irvocabila hotararea.
Intrebarea mea este, daca nimeni nu face recurs dupa 2 saptamani si am o luna sa achit sulta,trebuie sa merg cu hotararea la tribunal sa imi scrie ca este irevocabila? sau este de ajuns asa cum este emisa de tribunal?
Daca nu am inca banii, dupa acea luna, mai pot primi o prelungire?? sau daca reclamantul se adreseaza unui executor acesta trece imediat la executare silita....Nu stiu daca banca rezolva asa repede dosarul, ca trebuie sa depun actele de la tribunal ca sa iau un credi ipotecar.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:22, 9 Mai 2012
Vorbiti cu cei de la banca sa va dea ei solutia referitor la creditul bancar.

Poate au ei notar la banca.
Problema este ca va trebui si radiata sulta.
Nu este vorba numai de efectuarea platii.

Daca nu va intelegeti cu cei de la banca va trebui sa apelati la avocat pentru a se gasi o solutie juridica insa este foarte complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se desfasoara un proces de partaj nadinne nadinne Cum se desfasoara un proces de partaj? La inceput am inteles ca este procesul pe fond...banuiesc ca e vorba de acel proces in care se aduc martori, dovezi, ... (vezi toată discuția)
Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Partaj plata sulta mocutzy27 mocutzy27 PLATA SULTA DE CATRE PARAT instanta hotaraste imediat dupa cele 15 zile in care ar trebui sa faca recurs,cand este obligat sa mi plateasca sulta, ... (vezi toată discuția)