Hotarare :
[ link extern ]
A se vedea pe pag.5- ca nu am cerut reintegrarea.....
Recurs angajator :
[ link extern ]
Face referire la faptul ca am cerut in mod expres reintegrarea si apoi am refuzat? Dar nu am cerut....si apoi cere taierea sal compensatoriu pentru ca am refuzat ce de fapt nu am cerut.
Tot recursul se bazeaza pe un lucru care nu a facut obiectul contestatie si judecarii, pe ceva ce nu ma interesa....,
P. s. cind a facut a doua concediere in data de 17.05.2010- Carnetul de munca este incheiat tot cu art. 65.1-are viza ITM, deci din motive care nu tin de persoana salariatului........
Hotarare Curtea de Apel:
30.04.2012 Hotarâre - nr. 1149/2012
Admite recursul. Modifică în parte sentinţa în sensul că obligă pe recurentă la plata drepturilor salariale potrivit art.78 alin.1 pe perioada cuprinsă între data concedierii 07 mai 2010(mai puţin tichetele de masă şi compensaţia de 100%). Menţine în rest s entinţa. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 30 aprilie 2012.
P.s este luata de pe site,pentru dosarul merge la tribunal pentru definitiva si irevocabila abia in 3 saptamani.
Eu nu mai inteleg: este definitiva si irevocabila, deci nu se poate ataca, o solutie bazata pe refuzul meu la reintegrare....., fapt pentru care nu m-am judecat, ..........
sincer.....nu mai stiu ce sa mai cred.
Va mai mentionez ca angajatorul nu a depus la dosar nici organigrama, nici Hot AGA, nimic, nici macar fisa postului....