avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum voi fi incadrata in grad?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum voi fi incadrata in grad?

De la 01.07.2009 sunt referent asistent treapta 3,cum se face incadrarea mea dupa ce am stat 3 ani pe grad stiind ca nu mai exista treptele gradului.Cum voi fii incadrata principal cu 3 sau principal cu 1?
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 13:57, 7 Mai 2012
Legea 283/2011, Art. 2. - În anul 2012, pentru personalul nou-încadrat pe funcţii, pentru personalul numit/încadrat în aceeaşi instituţie/autoritate publică pe funcţii de acelaşi fel, precum şi pentru personalul promovat în funcţii sau în grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare din instituţia/autoritatea publică în care acesta este încadrat.
Art.13 (2) În cazul funcţionarilor publici nou-încadraţi sau promovaţi, nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare este cel corespunzător treptei 3 de salarizare utilizate în anul 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu dupa promovare in grad profesional liana16 liana16 Incepnd cu 01.04.2012 am promovat din consilier gradul profesional principal in consilier gradul profesional superior (functionar public). Mentionez ca si la ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)
Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)