avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

stie cineva pt o livada de nuci care sunt conditiile pt a putea accesa fondurile europene?multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:59, 6 Iunie 2012
Daca hectarul dvs este perfect patrat cu latura de 100m va ajung 400m gard , deoarece perimetrul este de 400m.Daca aveti dimensiunile terenului calculati perimetrul si vedeti daca da 400m sau nu.
"Preturi convenabile" este o sintagma subiectiva.Daca de ex gasiti preturi mici la o distanta de 200km de locatia dvs, nu mai este convenabil...nu?
Incercati la depozitele de materiale de constructii pe care le aveti in zona dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa obtin fonduri europene pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa obtin fonduri pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun...ce masuri sau fonduri pot accesa sa primesc bani europeni nerambursabili? am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene bitza23 bitza23 Ce masura as putea accesa pentru obtinerea de fonduri europene daca detin un teren pe care nu am cultivat nimic? (vezi toată discuția)
Subventie agricultura kpas2005 kpas2005 am o suprafata de 2 hectarede livada si faneata.cum sa procedez pentru a obtine subvectie agricola.cat este anual?multumesc (vezi toată discuția)