avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Instiintare de plata firma recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Instiintare de plata firma recuperari creante

Banuiesc ca nu trebuie sa imi bat capul dar totusi...

Am primit o ,,somatie'' pe adresa mea dar pe numele fostilor proprietari cum ca nu au platit niste bani la ENEL.

Codul client discutat in speta este al fostilor locatari eu am alt cod client la ENEL.

Ce sa fac ?!

Ii ignor caci amenintarea cu executarea nu are acoperire in practica eu nefiind ruda cu fostii proprietari, ii atentionez ca fac o eroare si imi rezerv dreptul de a actiona in consecinta pt. deranjul creat. :((

Multumesc celor care raspund.
Cel mai recent răspuns: selkirkitten , utilizator 18:14, 8 Mai 2012
Rectific, codul de client s-a schimbat, dar atunci cand am sunat la ei mi s-a spus ca vechiul cod de client s-a anulat si s-a inlocuit cu noul(de aici confuzia mea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata Adriana Stroe Adriana Stroe Buna ziua. Am primit o somatie de plata de la ENEL, pe numele tatalui meu cu o restanta de 1100 ron. Doar ca tata e decedat din 2001. Ce ar trebui sa le ... (vezi toată discuția)
Contract terminat, emitere in continuare facturi lucian19821 lucian19821 Buna ziua, am o problema cu un operator de cablu, care imi emite in continuare facturi, chiar daca eu am incetat contractul cu ei. Ce pot sa fac? (vezi toată discuția)
Problema schimbare titular enel costi90 costi90 Buna seara, de curand am cumparat o casa in apropierea Bucurestiului , iar contractul s-a definitizat si semnat in decembrie , insa proprietarul avea dreptul ... (vezi toată discuția)