avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru inselaciune?

Am avut o problema cu un constructor : parintii mei au un contract de comodat cu un cumnat sa foloseasca o constructie, ei au vrut sa o renoveze cu un verisor;eu m-am inteles cu varul respectiv sa faca renovarea nestiind ca el nu are firma de constructii;a venit cu un ajutor au reparat acoperisul,au pus rigips cat au pus pt toate astea le-am dat 3000 ron iar cand sa imi dea acte au spus ca inca nu le este gata firma si tot asa....pana au plecat si nu au mai venit;am chemat un meserias adevarat si mi-a spus ca nu a pus bine rigipsul si se pare ca trebuie rectificat;la varul x i-a ramas niste scule de lucru pe care eu normal am refuzat sa le dau iar el avenit cu politia dupa ele;initial am vrut sa ii fac o plangere penala pt inselaciune dar am spus ca suntem rude si nu are rost dar acum imi voi duce planul la capat;intrebarea mea e ce fel de reclamatie sa ii fac,pot sa ii fac plangere penala.


acac plangere penala,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:14, 8 Mai 2012
Nu cred ca veti avea succes cu o plangere penala care sa va ajute.
Pe evaziune fiscala ati putea reclama insa nu va ajuta sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penala fără furt?! Vanesacosma Vanesacosma Bună seara. Va deranjez cu o nelămurire. Prietenul meu lucrează în construcții dar pe cont propriu. Între timp și a deschis și firma. Dar pana sa ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa procedez atunci cand persoanele care angajate pentru renovarea apartamentului pleaca dupa ce au primit o suma importanta din bani Hotopilams Hotopilams Buna seara, Am cumparat un apartament acum 5 luni si a trebuit sa angajez un meserias pentru a-l renova, dar acesta dupa ce a primit o parte mai mare de ... (vezi toată discuția)
N-am plătit integral manopera pentru că meseriașul a avut greșeli de execuție, iar el ne-a luat sculele. rezolvăm ceva dacă mergem la poliție? Ven1 Ven1 Buna seara,Am o intrebare daca politia poate sa faca ceva in cazul asta. Am chemat un meserias pentru a terrmina o casa in aflata in constructie,Ne-am inteles ... (vezi toată discuția)