Detin un PFA care are ca obiect de avtivitate fast food. Am gasit un cumparator pt aceasta afacere, dar pana la incasarea totala a sumei, toate documentele raman pe mine. Cum as putea sa ma feresc cat mai mult de eventualele probleme care pot sa apara( ITM, DSP etc)? Dupa ce primesc toti banii, care ar fi modalitatea de a-i preda un PFA?
Dupa cum vedeti, parerile noastre difera. As fi incantat daca - in urma consultarii cu reprezentantul ORC din zona DVs. - ne-ati relata aici ce vi s-a recomandat.
Parerea mea este ca nu trebuie sa ne prevalam de sfaturile unora sau altora ca fiind detinatorii adevarului universal atata timp cat nu se pun in practica dispozitiile imperative ale legii. Altfel spus, daca avem temei legal nu trebuie decat sa ne asumam punerea ei in practica. Este adevarat ca sunt cazuri rarisime, dar ele exista.
Pfa preluare
anavelea
Buna ziua. As dori sa stiu daca pot sa preiau PFA-ul unei cunostinte ,pt a desfasura acelasi tip de activitate, asta ca sa nu mai fac eu zeci de drumuri pe la ... (vezi toată discuția)