avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... proces taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

proces taxa poluare

am sanse daca ma prezint fara avocat la procesul intentat pentru inregistrarea masinii fara plata taxei de poluare sau este necesara prezenta avocatului. multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
sorraine, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 21:39, 8 Mai 2012
Puteti sa va prezentati fara avocat, atata vreme cat aveti siguranta ca cererea de chemare in judecata a fost redactata corect.
puteti sa va prezentati fara avocat dar niciodata nu e recomandat. cautati un avocat care ia o suma mai mica inainte si un procent din ce recuperati ca sa va fie mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma judec pentru taxa auto deoarece nu mai dispun de 1000e pentru taxa IdaTuning IdaTuning Buna dimineata in 2008 am achizitionat o masina din germania si anume o honda civic motor 1,3 benzina ,fabricatie 89 masina nu dispune de nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2009 gheorghegabrielbogdan gheorghegabrielbogdan buna seara,am 2 intrebari vis a vis de taxa de poluare achitata in 2009. prima intrebare se refera la recuperarea taxei de poluare achitat pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto chrys28tm chrys28tm buna seara, am inmatriculat o masina in 2008 pe firma, mai pot recupera taxa auto sau este prea tarziu? va multumesc (vezi toată discuția)