RamonaHromei 
	    	Utilizator

RamonaHromei 
	    	Utilizator	    

RamonaHromei, utilizator
 RamonaHromei, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ionascu_andrei	                   

Buna ziua,
Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)
	                    ionascu_andrei	                   

Buna ziua,
Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)

bogdanel71	                   

Buna ziua, as vrea sa va cer parerea legata de un lucru care mi s-a intamplat in urma unei tranzactii pe site-ul okazii.ro .
 Am licitat pentru o pereche de ... (vezi toată discuția)
	                    bogdanel71	                   

Buna ziua, as vrea sa va cer parerea legata de un lucru care mi s-a intamplat in urma unei tranzactii pe site-ul okazii.ro .
 Am licitat pentru o pereche de ... (vezi toată discuția)

lordsvg	                   

Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
	                    lordsvg	                   

Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)