avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... probleme cu un utilizator okazii.ro
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

probleme cu un utilizator okazii.ro

buna ziua!
am trimis si eu un colet cu plata la ramburs unei persoane cu lucrurile pe care le-a cerut. dupa 2 zile de al ridicarea coletului am primit un telefon de la el prin care ma ameninta ca daca nu le primesc inapoi se duce la politie si face plangere pentru inselaciune! ce ma sfatuiti sa fac in aceasta privinta? eu am trimis omului ce mi-a cerut si cred ca a stricat ceva de vrea sa le trimita inapoi.
Cel mai recent răspuns: RamonaHromei , utilizator 15:37, 10 Mai 2012
Buna ziua!
In pagina de vanzare a produsului de pe Okazii.ro, vanzatorul poate mentiona daca accepta sau nu returul produsului.
In cazul in care ati mentionat lucrul acesta va trebui sa acceptati returul produsului.
Va recomandam sa contactati cumparatorul pentru a incerca sa rezolvati problema pe cale amiabila.
In viitor, va sfatuim sa utilizaţi Garantia Okazii care il protejeaza si pe vanzator. Mai multe detalii gasiti aici:[ link extern ] .
Pentru informatii, intrebari sau nelamuri legate de Okazii.ro, va rugam sa ne contactaţi la suport@okazii.ro sau la telefon 0374/652.944.

Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2012
RamonaHromei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare site okazii ionascu_andrei ionascu_andrei Buna ziua, Am folosit site-ul okazii si am pus la vanzare diverse produse. A venit un cumparator si mi-a cumparat produsele respective cerand detalii despre ... (vezi toată discuția)
Am luat o "teapa" pe site-ul okazii, ce anume pot face pe cai legale? bogdanel71 bogdanel71 Buna ziua, as vrea sa va cer parerea legata de un lucru care mi s-a intamplat in urma unei tranzactii pe site-ul okazii.ro . Am licitat pentru o pereche de ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)