avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de renta viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de renta viagera

Buna ziua,
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns : contractul de renta viagera poate fi reziliat ?
sotul meu a incheiat un asemenea contract cu tatal sau, plateste ratele la timp , intretinerea si tot ce presupune contractul. acesta a fost facut la notar. socrul meu il poate anula ?
Cel mai recent răspuns: inatony2002 , utilizator 09:17, 29 Mai 2012
in caz de neexecutare a obligatiilor,da.
Obligatiile sunt indeplinite, de 2 ani de zile de cand este contractul s-a platit renta viagera la timp si toate cheltuielile in casa ( intretinere si utilitati ). Totusi socrul meu doreste rezilierea contarctului si spune ca o va face la notar, unde a fost intocmit. Exista aceasta posibilitate chiar daca sunt indeplinite obligatiile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere notariala contract vanzare-cumparare uri uri In ce conditii se poate rezilia la notar un contract vanzare-cumparare, cu clauza de intretinere, constand intr-o suma lunara pe care vanzatorul urma sa o ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere florin_pelin1968 florin_pelin1968 Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)
Contr.vanzare cu pret derizoriu dedea dedea Buna ziua. Am si eu o problema: Un cunoscut a facut act de vanzare cumparare cu uzufruct. Pe contract scrie suma de 8000 euro, contractul fiind facut in 2005, ... (vezi toată discuția)