avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul Cod de procedura civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul Cod de procedura civila

Buna! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie, in mare, ce aduce nou, din punct de vedere al continutului, Legea 134 din 2010 fata de " vechiul" Codul de Procedura civila?
Cel mai recent răspuns: 7jellies , utilizator 21:46, 9 Mai 2012
Mentionati si dvs daca va intereseaza anumite aspecte in special sau cam toate modificarile intrucat ele exista atat la judecata in fond, cat si in caile de atac, procedura executarii silite etc
Sunt aduse modificarile esentiale in materia procedurii arbitrajului, in contextul intrarii in vigoare a Legii nr. 134/2010 - Noul Cod de procedura civila.
www.avocatnet.ro/content/art...

De asemenea, sunt aduse modificari de procedura civila cu impact asupra duratei de solutionare a cauzelor
[ link extern ]

etc.


M-ar interesa în special modificările ce țin de judecata în fond si cât cea în căile de atac și cele care țin de căile de atac în procesul civil, în general.Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari codul muncii silviu35 silviu35 CE modificarii s-a facut din codul muncii modificat. (vezi toată discuția)
Obligatoriu avocat in recurs? catalina.p catalina.p intreb intr-un proces civil ( exemplu o contestatie la PV de contraventie ) daca se face recurs , este musai sa fie intocmit de un avocat si reprezentat pe ... (vezi toată discuția)
Modificari aduse codului muncii si legii nr.62/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile [b]Legea nr. 2 din 1 februarie 2013 [/b]privind unele masuri pentru degrevarea instantelor judecatoresti, precum si pentru pregatirea punerii in aplicare a ... (vezi toată discuția)