avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor prejudiciu buget
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

prejudiciu buget

buna ziua! in conditiile in care un agent ec.nu si-a achitat impozitele cu retinere la sursa pentru o perioada de timp si in acelasi timp avea de recuperat tva si nu a facut cerere de compensare intre datorii, se mai considera ca a prejudiciat bugetul de stat? sau statul inainte de inainta la politie plangere conf.art.6 din legea 245, putea face compensare din oficiu?
Cel mai recent răspuns: carymen , utilizator 08:14, 10 Mai 2012
Compensarea datoriilor catre buget se face la cererea contribuabilului.In general fiscul accepta greu compensarea cu TVA de recuperat.
deci am prejudiciat statul , avand atat calitatea de debitor cat si de creditor in relatia cu el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura prin care se compenseaza sumele de primit de la clienti cu datoriile mele fata de buget cristynam cristynam Buna ziua si multumesc pentru interes, Avem de incasat o suma frumusica, restanta, de la un client . ..Care este procedura prin care eu pot sa solicit ... (vezi toată discuția)
Compensare impozit pe profit de recuperat cu tva de plata Mirela Cristea Mirela Cristea O societate are TVA de plata in luna aug. si impozit pe profit de recuperat din anul precedent. Se poate solicita compensarea? Dar cu alte impozite , de ex ... (vezi toată discuția)