avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bani de la APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bani de la APIA

Buna seara. Parintii mei au primit in anii anteriori bani de la APIA in urma unei proceduri ce includea si o cerere facuta de ei urmare a unei invitatii primite acasa. Anul acesta nu au mai primit acea invitatie pentru a depune cererea unica de plata astfel ca au omis sa o faca. Acum se afla in imposibilitatea de a lua banii. Care este legea care reglementeaza acordarea acestor fonduri si ce s-a schimbat fata de anul trecut? Faptul ca nu exista indeplinirea procedurii de comunicare a invitatiei nu este vina celor de la APIA? Acest fapt nu trebuie sa anuleze obligativitatea de a depune cererea? Cred ca totusi cei de acolo trebuie sa-si asume raspunderea pentru neindeplinirea unei proceduri complete de comunicare. Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: bogdanmaria , utilizator 18:54, 11 Mai 2012
A fost facuta o informare generala chiar si in media. Cititi aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Mai aveti timp sa depuneti cererea, pana in 15 mai.
Am inteles. Chiar nu ma pricep la acest domeniu.Parintii mei au de la bunici terenuri reprezentand pasuni. Li se cere anul acesta o dezbatere de mostenire, dovada ca aceste pasuni sunt pascute de vite prin incheierea de contracte cu posesorii vitelor, dovezi de la medicul veteriner ca animalele sunt sanatoase . Sunt schimbari fata de anii anteriori in ce priveste aceste aspecte? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor financiar pentru producatorii de lapte si carne de vita MariaLL MariaLL Buna ziua! As dori sa imi dati niste lamuriri intr-o situatie legata de ajutorul financiar acordat producatorilor de lapte si carne de vita. Un prieten au ... (vezi toată discuția)
Reprezentare copropietar in relatia cu apia mimisarbu@yahoo.com mimisarbu@yahoo.com Suntem 11 urmasi ai unei pasuni montane de cca 300 ha dobandite de bunicii nostri , punerea in posesie s-a facut pe intreaga suprafata fiind in indiviviziune ... (vezi toată discuția)
Cosit sau animale la subventiile apia pentru pasune soarecorina soarecorina Buna ziua, daca imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa pot primi subventia pentru pasune si faneata. Trebuie sa cosesc sau sa-mi cumpar animale? Acesta este ... (vezi toată discuția)