am si eu o intrebare si as dori sa ma indrumati si pe mine daca se mai poate face ceva. din 2008 pana in iulie 2010 am terminat facultatea si masteratul,dupa am intrat in somaj 6 luni pana in martie 2011 si pe 13 aprilie 2011 am nascut si nu am stiut ca pot beneficia de indemnizatie. am aflat cand m-am dus sa depun actele pt alocatia de stat si mi-au zis ca e tarziu ca sa beneficiez de indemnizatie, imi trebuia de la medicul de familie concediu prenatal.se mai poate face ceva acum dupa 1 an si o luna .va rog indrumati-ma si pe mine ajutati-ma daca nu o fi prea tarziu.va multumesc
Cei de la Asistenta si Protectie Sociala unde am depus dosarul mi-au zis ca nu se poate. Totusi imi mai dadura-ti o speranta ca poate o sa rezolv ceva.O sa ma duc iar sa incerc.Mi-au zis si mie ceva de cele 42 zile ca mi-ar trebui sa gasesc pe cineva,o firma ca sa imi faca contract de munca si dupa aia intrerupere.Am impresia ca sunt pusi acolo si platiti degeaba ca nu au nici habar de legii,de munca care o presteaza,nu te invata,nu te ajuta parca ar da de la ei din buzunar banii
1. Degeaba va face acum un contract individual de munca deoarece pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC sunt eligibile numai cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
2. - Cred ca nu v-ati adresat institutiei care trebuie. Dosarul se depune la Primarie si acolo este posibil sa fi gasit persoana nepotrivita.
- Mergeti prima data la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala.
Indemnizatie
elissar
Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)