buna seara
spuneti-mi va rog care e procedura de eliberare a unei decizii definitive in vederea executarii
ca parte civila, mi s-a admis recursul, am depus deja o cerere de eliberare a deciziei dupa care ,am inteles ca trebuie o alta cerere, taxa de timbru etc.
dupa ce depun cererea de eliberare a deciziei in vederea executarii ce trebuie sa mai fac si cat timp dureaza ?
multumesc!
Hotararile instantelor penale sunt executorii de drept, nu dispozitiile penale din aceste hotarari, care mai este logica investirii? Ce vor domnii executori, sa se investesca o parte din hotarare doar pt ca nu interpreteaza corect dispozitiie codului de procedura penala? Consider ca hotararile penale nu trebuie investite, este ilogic sa cerem investirea a jumatate din hotararea penala doar pt ca are si dispozitii civile. Dar practica nu se coroboreaza intotdeauna cu teoria.
Titlu executoriu
magdatudor
Mi s-a spus ca dupa ce hotararea judecatoreasca devine definitiva trebuie sa o investesc cu titlu executoriu. La ce ajuta asta si ce trebuie sa fac in acest ... (vezi toată discuția)