avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat in calitate de martor la politie- sunt obligat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat in calitate de martor la politie- sunt obligat sa ma prezint?

sunt chemat ca martor la politie sa dau o declaratie sunt obligat daca nu am fost de fata? in urma cu aproape 2 ani am chemat 7 persoane la munca unde acolo a decedat o persoana electrocutata stand rezemat de un camion soferul aruncand cablu vamal peste camion ,,a facut arc electric,, mentionez camionul era sub fire de curent electric,,eu nu am firma dar eu am chemat oameni sa munceasca ,asa se procedeaza ca zilieri ce vina poate sa mi se aduca mie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:42, 11 Mai 2012
Sunteti obligat sa va prezentati.
Aveti dreptul de a avea si avocat.
Avand in vedere ca ati fost citat in vederea cercetarii si solutionarii unei cauze in care exista decedat,se impune sa acordati deosebita atentie sa dati curs citatiei si sa va prezentati la termenul comunicat
In caz de neprezentare,autoritatea poate dispune amendarea dvs
va multumesc, problema e ca nu am primit scris sa ma prezint la o data fixa am fost anuntat telefonic numai ca nu am timp sa ma prezint cand miau spus o sa ma prezint peste 3 zile, vroiam sa stiu daca nu mi sa cerut o data fixa sa ma prezint pot merge peste 3 zile?
Din moment ce ati fost chemat pentru a da o declaratie, aveti obligatia de a va prezenta. Nu sunteti obligat sa mergeti insotit de un avocat, puteti merge si singur. Nu trebuie sa va sperie faptul ca va trebui sa dati o declaratie.
va multumesc domnul oprea numai politia dupa cum am inteles vor sa devieze dev la subiect si anume vrea sa stie cine ia chemat daca s-a facut protectia muncii si nu vreau sa scriu declaratii pe care nu si au rostul eu nu am firma oamenii au fos chemati la munca , ca zilieri ce legatura ar avea protectia muncii ,ei trebuie sa constate cauza decesului

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa dau declaratie Csongor89 Csongor89 Am avut o surpriza neplacuta cumparand un telefon de la un 'prieten',mie mi a zis sa o incerc sal folosesc o zii dupa care daca imi place sa-i dau banii,am ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie Katalynho Katalynho Buna seara! Am si eu o intrebare, am fost surprins ca martor in cazul unei batai dintre doi prieteni si alti doi necunoscuti. Unul dintre prietenii mei a ... (vezi toată discuția)
Neprezentare in instanta marinica71 marinica71 buna seara!in urma cu 2 ani am reclamat un furt la politie.intre timp hotul a fost prins si trimis in judecata. daca nu ma prezint la nici un termen ce se ... (vezi toată discuția)