avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... redevente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

redevente

Buna ziua.
Am primit de la o firma din Franta o factura de redevente aferente anului 2011. DIn cate am inteles, aceste redevente sunt aferente unor drepturi de autor pe care firma din Franta, la randul ei, le plateste unor designeri de acolo.
Va rog frumos sa imi spuneti daca aceste redevente se impoziteaza la noi in tara si care sunt pasii de urmat pentru a intra in legalitate. Doresc sa mentionez ca am primit de la firma din Franta certificatul de rezidenta fiscala.
Va mutumesc si astept raspunsul d-voastra cat mai repede posibil.
Cu stima.

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit obtinut din romania de nerezidenti drnelus drnelus Un SRL cu activitate servicii IT, doreste sa inchirieze de la o soc din afara UE un echipamet (calculatoare+soft), in vederea monitorizarii clientilor. ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa melchior melchior ce fel de servicii europene poate primi o persoana juridica romana care sa nu fie impozitate cu retinere la sursa? (vezi toată discuția)
Aplicare tva beinaz a beinaz a Am o firma neplatitoare de TVA, si trebuie sa platim o redeventa google in Irlanda. M-am inregistart in ROI , cf art 153^1 al 1,lit c si 158^2 cod ... (vezi toată discuția)