avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ziua de 30 aprilie oprita din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ziua de 30 aprilie oprita din salariu

va rog da se poate sa mi spuneti si mie daca ziua de 30 aprilie trebuia oprita din salariu.
la scoala la care sunt eu (si este singura la care s a facut asa din cate stiu) ne au oprit ziua de 30 din salariu eu neavand nici macar ore in data de 30 acolo ci in alta scoala (unde nu s a oprit nimic nimanui)

in loc de 20 de zile s au pontat in edusal doar 19 zile pe aprilie
ce as vrea sa stiu este :
1 daca aceasta zi noi recuperand materia in luna mai mai poate fi recuperata (cu toate ca din cate stiu nu se mai poate adauga o zi in plus in edusal)
2 daca din aceasta cauza vom aparea cu intrerupere la vechimea in munca si va afecta cumva indemnizatia de crestere copil pentru pentru o colega care va naste in cateva luni (stiu ca parca trebuie sa fie 12 luni de cotizare fara intrerupere)
multumesc

Alte discuții în legătură

Pot solicita pensie pentru limita de varsta? ContSters290112 ContSters290112 Sunt in situatia ca am fost pensionata GRAD III invaliditate (pot sa lucrez fara suprasolicitare, vroiau II fara drept de munca, era culmea, inca nu sunt pe ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata, este considerat perioada de cotizare in cim? roxi1379 roxi1379 Buna ziua, situatia in care ma aflu in momentul de fata este un pic mai dificila. Sunt si in prezent angajata la o fundatie care se ocupa cu redactarea unui ... (vezi toată discuția)
Lipsa baza calcul plata medical elam elam Buna dimineata! Am urmatorul caz: - un salariat angajat la mine din jumatatea lunii aprilie 2018, a prezentat la luna iulie 2018 concediu medical, cod 01. ... (vezi toată discuția)