avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... protectia muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

protectia muncii

daca o persoana este angajata la o societate cu sediul social intr-o localitate si acesta lucreaza efectiv intr-o alta localitate dar la aceiasi firma, unde trebuiesc tinute fisele de instruire? la el sau la sediul societatii cu sediul social?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 12 Mai 2012
Fisa de instruire individuala va fi pastrata de catre conducatorul locului de munca si va fi insotita de o copie a fisei de aptitudini, completata de catre medicul de medicina muncii in urma examenului medical la angajare.
"va fi insotita de o copie a fisei de aptitudini, completata de catre medicul de medicina muncii in urma examenului medical la angajare."

Alin. (4) al art. 81 din NM aplicare a L 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006 a fost modificat de pct. 45 al art. I din HOTÃRÂREA nr. 955 din 8 septembrie 2010, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 661 din 27 septembrie 2010.

ART. 81 din NM aplicare a L 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006 cu modificari si completari ulterioare, prevede:

(4) Fişa de instruire individuală va fi păstrată de către conducătorul locului de muncă şi va fi însoţită de o copie a ultimei fişe de aptitudini completate de către medicul de medicina muncii.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2012
inspectorSSM, utilizator
Indiferent ca se ataseaza o copie a ultimei fise de aptitudini si nu a fisei de la angajare,cf. ultimei modificari,fisa de instruire tot la conducatorul locului de munca se pastreaza...De ex. la noi fisa de instruire are atasate copii dupa toate fisele de aptitudini completate de medicul de medicina muncii incepand de la momentul angajarii si nu am avut nicio problema la vreun control.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2012
ContSters136493, utilizator
Dumneavoastra v-ati complicat si ati facut precizari suplimentare fata de intrebare, asa ca daca tot le-ati facut sa fie corecte, nu dupa "ureche".
Si daca aveati fisa de aptitudini sa zicem de acum doi ani fara sa o aveti pe cea care atesta controlul medical periodic efectuat la zi, tot nu aveati probleme?
Ma indoiesc ca subordonatii lui Albulescu ar trece asa ceva cu vederea.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2012
inspectorSSM, utilizator
1.Am precizat ,copii dupa toate fisele intocmite de catre medicul de medicina muncii,incepand cu prima de la angajare,daca citeati cu atentie ce am scris.
2.Raspunsul nu este dat "dupa ureche",chiar daca nu contine ultima actualizare,asa incat ar fi indicat sa va revizuiti vocabularul cand doriti sa raspundeti unui comentariu.

Alte discuții în legătură

Articol de lege dcostache dcostache Va rog sa imi spuneti care este articolul de lege in care se precizeaza faptul ca fisele individuale privind protectia muncii trebuie sa stea la puctul de ... (vezi toată discuția)
Fisa daniela-claudia daniela-claudia unde este prevazut in legislatie locul unde vor fi pastrate cele doua exemplare ale fisei de aptitudine? (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudini LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Fisa de aptitudini de la Medicina muncii trebuie pastrata in dosarul personal al angajatului ? (vezi toată discuția)