avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... protectia muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

protectia muncii

daca o persoana este angajata la o societate cu sediul social intr-o localitate si acesta lucreaza efectiv intr-o alta localitate dar la aceiasi firma, unde trebuiesc tinute fisele de instruire? la el sau la sediul societatii cu sediul social?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 12 Mai 2012
@ondino
Eu in locul dvs. nu m-as contrazice cu @ inspectorssm.
In domeniu ssm, eu consider ca este cel mai informat consultant, postarile lui sunt cu trimitere precisa la lege, ceeea ce nu putem contesta indiferent de vechimea si experienta in acest domeniu !
In plus, eu personal consider ca un specialist in resurse umane, nu poate fi tot atat de informat ca unul care este specialist in ssm.
E bine ca fiecare sa fie specialist numai in domeniul sau, pentru a face ceeea ce trebuie pe acest forum, adica raspunsuri competente la intrebarile utilizatorilor.
Interventie moderator:
:rtfm:

Deocamdata blochez acest topic si am rugamintea ca pe viitor partile din mesaje, care nu au legatura cu subiectul, sa le discutati pe mesaj privat.

Multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol de lege dcostache dcostache Va rog sa imi spuneti care este articolul de lege in care se precizeaza faptul ca fisele individuale privind protectia muncii trebuie sa stea la puctul de ... (vezi toată discuția)
Fisa daniela-claudia daniela-claudia unde este prevazut in legislatie locul unde vor fi pastrate cele doua exemplare ale fisei de aptitudine? (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudini LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Fisa de aptitudini de la Medicina muncii trebuie pastrata in dosarul personal al angajatului ? (vezi toată discuția)