avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa

unde este prevazut in legislatie locul unde vor fi pastrate cele doua exemplare ale fisei de aptitudine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 5 Ianuarie 2015
art. 81 din Normele metodologice de aplicare a legii 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006:
.......
(4) Fisa de instruire individuala va fi pastrata de catre conducatorul locului de munca si va fi insotita de o copie a ultimei fise de aptitudini completate de catre medicul de medicina muncii.

HG 355/2007
art. 17 alin.1 - Fisa de aptitudine care finalizeaza examenul medical la angajarea în munca se completeaza numai de catre medicul de medicina muncii, în doua exemplare, unul pentru angajator si celalalt pentru lucrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de aptitudini LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Fisa de aptitudini de la Medicina muncii trebuie pastrata in dosarul personal al angajatului ? (vezi toată discuția)
Articol de lege dcostache dcostache Va rog sa imi spuneti care este articolul de lege in care se precizeaza faptul ca fisele individuale privind protectia muncii trebuie sa stea la puctul de ... (vezi toată discuția)
Fise de aptitudine vechi mmarza mmarza Buna ziua Am o intrebare legata de fisele de aptitudine vechi (expirate). Legat de cadrul legal, inspectorii ITM, cand vin in control si verifica fisele de ... (vezi toată discuția)