avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitare venituri din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitare venituri din strainatate

Buna ziua. As vrea sa stiu daca o persoana care este angajat in Germania, primeste drepturile salariale acolo in Euro, plateste obligatiile fata de statul german, cum este impozitat acesta in Romania pentru veniturile realizate acolo . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 08:10, 12 Mai 2012
Nu este impozitata in România pentru venituri obtinute in Germania. Va fi impozitat doar pentru veniturile obtinute in România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea dublei impuneri pe salariu - germania atlantiana atlantiana Am lucrat cu contract de munca pentru o perioada de 2 ani (fara intrerupere) in Germania. Potrivit conventiei pentru evitarea dublei impuneri, as putea ... (vezi toată discuția)
Impozitul in romania vs impozitul in germania marianabotez marianabotez Buna ziua tuturor! Va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari: 1. Este posibil ca pe o suma de bani pe care un cetatean roman o detine intr-o banca din ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)