deja au incalcat promisiunile cu restituirea sumelor retinute din pensii , trambitate cu atata zgomot pana au obtinut guvernarea . Aceasta promisiune " se poate incadra la i n s e l a c i u n e a pensionarilor , pe care-i duce in 16 rate lunare siiiiiiii NU SE STIE ... cati mai trawsc sa se bucure de r e s t i t u i r e " ? ,s-au atins scopul ce-i mai intereseaza ...poate votul ca sant destui inconsyienti la votare.
Exista din cate stim o hotarare de guvern luata in prima sedinta a cabinetului Ponta. Nu inteleg cum au incalcat promisiunile cu restituirea sumelor retinute din pensii? Adică, au spus de la inceput că vor fi returnate in rate, nu toata suma o data.
Presupun ca v-ar fi placut sa fi rămas guvernul Ungureanu, care nu avea de gand să returneze banii.
Fostii spuneau ca legislatia le permite sa se mai gandeasca vreo 45 de zile iar actualii au luat decizia in doua zile referitor la restituire.
Fostii spuneau ca si in luna mai se vor opri cei 5,5%, iar actualii in doau zile au decis ca in mai se vor primi pensiile fara a mai opri cei 5,5% din sumele de pana la 740 lei.
Fostii au retinut pe nedrept banii si actualii repara nedreptatea.
Sa avem un pic de rabdare, sa vedem faptele si nu promisiunile si-apoi o sa-i criticam si pe acestia daca va fi cazul.
principiul de opinie expus a fosy si ptr mine o deviza I N S A timp de 23 de ani am fost dusi cu z a h a r e l u , cand de uni cand de alti ,iar acum nu mai suport mojicia politicienilor avizi de putere ,plini de promisiuni siiiiiiiiiiii la punerea in practica a promisiunilor ma duc la rate in 16 luni , am 76 de ani ,va intreb mai apuc eu sa beneficiez de sumele retinute ? .
dupa fotografie se pare ca santeti tana .... sa va dea d-zeu sanatate ca rabdare constat ca aveti siiiiiiii b a f t a !
Puteti sa verificati numarand banii pe care i-ati primit ca pensie pe luna mai si comparati cu suma primita pe luna aprilie. O sa constatati ca aveti o suma mai mare. Acestia sunt cei 5,5% pe care acum i-ati primit. Asa ca nu e o promisiune, ci o realitate.
:offtopic:
Cat despre fotografia mea poate ca am facut-o acum 30 de ani sau am luat-o din reviste. Nu cred ca pensia dumneavoastra depinde de felul cum arat eu.
Da, am bafta ca sunt membru al acestei comunitati minunate, avocatnet.
Va doresc si dumneavoastra sa aveti bafta!
regret stimate donm adriantot ca ati alunecat pe panta politizarii si dati poveti valabile DAR NU PETR MINE sant tot de profesie ... stiu sa interpretez si sa analizez . multumesc ptr povata dar nu se potriveste in mentalitate ,logica si analiza cu efectul beneficiar de drepturi banesti in raport de venituri bugetare si obligatiea plati drepturilor retinute ilegal . asa caaaaaaaaa - sanatate
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Calcul pensii
carmenmoldovan
Buna seara,
Va rog sa ma informati de cand se retine CAS pe sporul de vechime?
Indexarile din anii 1990 ......acordate bugetarilor nu se includ in calulul ... (vezi toată discuția)