avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DEPUNEREA BILANTULUI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DEPUNEREA BILANTULUI

as avea nevoie de formularele care trebuie sa insoteasca depunerea bilantului .Unde le pot gasi ? care sunt acestea in situatia in care o societate are activitatea suspendata pe o perioada de 3 ani? Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 15:12, 12 Mai 2012
La bilantul contabil in format pdf se atasaza o arhiva zip care contine scanarile acelorasi note explicative, precum si a raportului de gestiune al administratorului si a procesului verbal al adunarii generale a actionarilor/asociatilor referitor la aprobarea bilantului contabil, care se listau si se anexau acestuia in anii trecuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Bilant 2012 - depunere online suciugeorgeta suciugeorgeta As dori sa depun on line bilantul pentru 2012 dar nu stiu cum se ataseaza la bilant notele explicative,raporul de gestiune si declaratia ... (vezi toată discuția)