buna ziua.am un apartament proprietate personala si am observat ca pe exteriorul acestuia si a instalat o firma de cablu si internet ,cabluri si o consola fara acordul meu.mentionez ca nu sunt abonatul lor si atuci cand am achizionat apartamentul se aflau aceste cabluri respectiv consola.ce pot face eu sa le indepartez? desi am fost la ei si nu am primit nici un raspuns.multumesc
Revenind la intrebarea initiala este posibil ca amplasarea acelor cabluri pe peretele apartamentului sa se fi facut cu acordul fostului proprietar.
Este adevarat ca peretii exteriori fac parte din proprietatea comuna dar folosirea acestora de catre terte persoane se face si cu acordul proprietarilor direct afectati, pe langa acordul asociatiei de proprietari.
@teo_iulian,
Intrebati presedintele asociatiei si vedeti daca acea firma are vreun contract sau vreo conventie incheiata cu asociatia si in ce conditii.
Poate va lamureste presedintele sau poate acum constata si el ca acea instalatie nu are acordul asociatiei si face demersurile necesarea de intrare in legalitate.
.