avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... calcul salariu
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

calcul salariu

Buna ziua-sunt inspector debutant incadrata cu 735lei si mai primesc in mana 572.Precizez ca am si copilul trecut la mine.
ESTE CORECTA INCADRAREA MEA?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ancacornel , utilizator 21:32, 19 Mai 2012
Ati primit raspuns.
www.avocatnet.ro/content/for...

Toate sumele detaliate (Fluturaşul de salariu)
Sume referitoare la angajat
Salariul brut 735
Bonuri de masa 0
Sporuri impozabile 35
Reţineri angajat
CAS individual 10.5 % 77
ªomaj 0.5 % 4
Asigurări de sănătate 5.5 % 40
Deducere personală 1 persoane funcţie de bază 350
Impozit pe salariu 42
Sporuri NEimpozabile 0
Salariul net 572
([ link extern ] )
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
ContSters42179, utilizator
lucian huzum a scris:
(intr-un alt topic)
Data post: Duminica, 13 Mai 2012, 12:59
Conform HG 1225 din 2011, art. 1, incepand cu data de 01.01.2012 salariul de baza minim brut pe tara se stabileste la 700 lei lunar. Pentru personalul bugetar nivelul salariului de baza potrivit incadrarii nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara mentionat anterior. In concluzie, raportat la dispozitiile hotararii de guvern mentionate anterior, este corect.

Iulian Manea a scris:
(intr-un al topic)
Data post: Sambata, 12 Mai 2012, 16:29
Da. Sunteti incadrata cu salariul minim la care s-a adaugat 5% spor de vechime, corespunzator situatiei dvs., conform legii.

Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
:offtopic: Interventie moderator:

@anca cornel

Pentru ca sunteti utilizator nou inregistrat, va rog sa cititi Regulamentul de postare al mesajelor in forum. Ati incalcat pct.3.3, deschizand mai multe topicuri cu acelasi subiect. V-am sters celelalte postari si am comasat raspunsurile in acesta.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Va multumesc!
Multumesc ptr informatii...insa tot nu mi se pare corect sa fiu incadrata ca inspector si sa fiu platita ca ptr.studii medii:) dar o sa treaca si perioada de "debutant"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie anny05 anny05 As dori sa stiu cat trebuie sa plateasca la stat o firma pt un angajat care e incadrat cu salariul minim pe economie 670 lei? (vezi toată discuția)
Contributii angajator pentru cartea de munca anaidu anaidu Care sunt mai exact contributiile pe care trebuie sa le plateasca angajatorul pe de o parte si angajatul pt un salariu minim pe economie de 600 ron brut? (vezi toată discuția)