avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie

Va rog mult sa-mi spuneti daca dupa primirea unei somatii de executare silita ca in termen de 1 zi sa se achite debitul de 11.542 mai exista sansa unei intelegeri ,adica se mai pot face plati pt achitarea debitului sau aceasta somatie inseamna ca oricand pot sa vina si sa scoata la licitatie diverse bunuri.Mai exista vreo posibilitate sau nu se mai poate face nimic?
Trebuia ceruta incuviintarea executarii silite in tribunal de catre executorul judecatoresc(cel care a trimis somatia) ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:21, 13 Mai 2012
Daca ati primit somatie prin executor judecatoresc mai mult ca sigur ca executorul a cerut deja incuviintarea executarii. Fara aceasta incuviintare legea nu ii permite sa faca niciun act de executare.
In toto cursul executarii silite puteti face plati, partiale ori totale. Puteti eventual stabili un grafic de plati.
Luati legatura cu executorul care v-a somat, eventual si cu creditorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita blueblue blueblue Buna ziua, Executorul judecatoresc are nevoie de incuviintarea instantei inainte de emiterea somatiei de plata pentru un credit neachitat? Ce cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Ajuooor! O matusa a mea a avut datorii la RAJA in valoare de 3 milioane.Le-a achitat mai greu dar le-a achitat. Ieri a primit insa de la executor o instiintare ... (vezi toată discuția)
Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)