Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez multumesc.
Eu nu am platit nici la avocat nici la notar, mi-am redactat singura documentele si implicit si actul constituiv reactualizat, pentru ca in cel vachi la domeniul de activitate erau multe puncte depasite deja.
Prin urmare, aveti nevoie se Hotararea AGA ( daca sunteti 2 sau mai multi asociati ) sau Decizia Asociatului unic, prin care hotarati schimbarea sediului social si actualizarea Actului Constitutiv.
Sa aveti dovada sediului ( act inchiriere sau proprietate, comodat, etc.., valabile).
In cazul AGA sa aveti si contorizarea cuvintelor, trebuie pentru publicarea in Monitorul Oficial pe care o atasati la document.
Apoi la Registru Comertului sau chiar de pe site luati formularul " Cerere de inregistrare mentiuni " , aici nu mai stiu exact cum ii zice., si completati exact cu puncetele la care faceti referire in cauza.
Dupa ce aveti actele mergeti la unul din ghisee si acolo sa mai completati un document, dupa care scoateti portofelul...taxele nu sunt f. mari numai pentru schimbare sediu social.