Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 bogobogobogo	                   

Buna ziua
In cazul in care o persoana imi publica pe un site sau pe un blog datele personale (CNP , domiciliu  actual , vechiul dmiciliu si alte date cu ... (vezi toată discuția)
	                    bogobogobogo	                   

Buna ziua
In cazul in care o persoana imi publica pe un site sau pe un blog datele personale (CNP , domiciliu  actual , vechiul dmiciliu si alte date cu ... (vezi toată discuția)

LAURA-ELENA	                   

Cum actionezi in cazul in care, secretara unei institutii publice da toate datele a  unui student, unei persoane din afara universitatii respective? (vezi toată discuția)
	                    LAURA-ELENA	                   

Cum actionezi in cazul in care, secretara unei institutii publice da toate datele a  unui student, unei persoane din afara universitatii respective? (vezi toată discuția)

dragosel	                   

Buna ziua, vin si eu cu rugamintea de a ma lamuriri in urmatoarea problema:  
Aproape o saptamana am primit telefoane de la anumite doamne ce sunau din ... (vezi toată discuția)
	                    dragosel	                   

Buna ziua, vin si eu cu rugamintea de a ma lamuriri in urmatoarea problema:  
Aproape o saptamana am primit telefoane de la anumite doamne ce sunau din ... (vezi toată discuția)