avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere la o institutie publica in baza Legii nr. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere la o institutie publica in baza Legii nr. 677/2001

Am facut o plangere la o institutie publică in baza legii Nr. 677/2001 art.13 ,dacă datele mele cu carcter personal au fost prelucrate am asteptat cele 15 zile nu am primit nici -un raspuns,pot face plangere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ?sau care sunt pasii urmatori?
Va multumesc.:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 15 Mai 2012
In vederea apararii drepturilor prevazute de Legea nr.677/2001 persoanele ale caror date cu caracter personal fac obiectul unei prelucrari care cade sub incidenta prezentei legi pot inainta plangere catre autoritatea de supraveghere.

Plangerea catre autoritatea de supraveghere nu poate fi inaintata daca o cerere in justitie, avand acelasi obiect si aceleasi parti, a fost introdusa anterior.

In afara cazurilor in care o intarziere ar cauza un prejudiciu iminent si ireparabil, plangerea catre autoritatea de supraveghere nu poate fi inaintata mai devreme de 15 zile de la inaintarea unei plangeri cu acelasi continut catre operator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale facute publice bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua In cazul in care o persoana imi publica pe un site sau pe un blog datele personale (CNP , domiciliu actual , vechiul dmiciliu si alte date cu ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal LAURA-ELENA LAURA-ELENA Cum actionezi in cazul in care, secretara unei institutii publice da toate datele a unui student, unei persoane din afara universitatii respective? (vezi toată discuția)
Lege referitor prelucrare date cu caracter personal dragosel dragosel Buna ziua, vin si eu cu rugamintea de a ma lamuriri in urmatoarea problema: Aproape o saptamana am primit telefoane de la anumite doamne ce sunau din ... (vezi toată discuția)