avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere bilant pentru anul 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere bilant pentru anul 2011

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti daca dupa ce depun bilantul online la ANAF mai trebuie ceva ?trebuie facut un anunt (cu numar caractere) pentru monitorul oficial ? stiti ceva de genul ? firma se incadreaza la mari contribuabili.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:15, 16 Mai 2012
Conform O.U.G. 90/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 31/1990 societatile comerciale care au o cifra anuala de afaceri de peste 10 milioane lei au obligatia de a publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, un anunt prin care se confirma depunerea situatiilor financiare anuale, raportul administratorilor, raportul cenzorilor sau raportul auditorilor financiari, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de publicare bilant la m. of. pentru firme cu cifra de afaceri anuala mai mare de 10 milioane lei Magda Staicu Magda Staicu Conform art 185 alin 4 din legea 31 : (4)Societăţile comerciale care au o cifră anuală de afaceri de peste 10 milioane lei au obligaţia de a publica în ... (vezi toată discuția)
Bilant - publicare in m. oficial carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Mai este obligatorie publicarea in M. O. a bilantului ? (vezi toată discuția)
Situatii financiare 2010 armcontabexpert armcontabexpert Am o nedumerire: O societate (SRL) care a incetat activitatea din propie initiativa la30.06.2010 si afost radiata de la registrul comertului, mai depune ... (vezi toată discuția)