avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facultatea refuza sa elibereze diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facultatea refuza sa elibereze diploma de bacalaureat

Buna ziua,
dupa cum spune si titlul, secretariatul facultatii refuza sa imi elibereze diploma de bacalaureat datorita restantelor de plata ( aproximativ 2800ron ).
Am nevoie de diploma sau o adeverinta care sa ateste ca am fost student, pentru a putea fi angajat.
Exista vre-o modalitate de a obtine actele fara a plati aceste restante?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 14:10, 15 Mai 2012
Nici o adeverinta ca ati absolvit cursurile facultatii nu va poate da (atentie, si aceasta costa)?
Nu exista nicio modalitate sa obtineti actele fara plata restantelor (poate n-ati observat, dar facultatile particulare pun mai presus de orice obtinerea profitului din eliberarea fiecarui document...)
Nu am absolvit cursurile facultatii, nu am prezentat lucrarea de licenta.
Aici e vorba totusi de diploma de bacalaureat si nu diploma de licenta.
Diploma de bacalaureat nu este proprietatea mea ?
Este proprietatea dvs cu siguranta, doar ca in aceasta maniera, facultatile se asigura ca vor obtine toate sumele pretinse de la studenti.
Incercati sa obtineti o adeverinta ca sunteti studenta la respectiva facultate. Nu au voie sa refuze emiterea unui astfel de document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lua somaj fara licenta luata? mardorisian mardorisian mi s-a eliberat adeverinta in care se spune ca am absolvit cursurile facultatii, si ca nu am sustinut examenul de licenta, dar pe ea nu e trecuta luna ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Cariera in profesia de avocat diana1sefa diana1sefa ca absolventa a unei facultati de drept acreditata ce sansa am sa lucrez in domeniul juridic sau intr un cabinet de avocatura inca nu am luat ... (vezi toată discuția)