avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum se poate comercializa un dus solar inventat de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum se poate comercializa un dus solar inventat de mine?

Acum 2 ani am inventat un dus solar -www.freewebs.com/energiesolara-care functioneaza atit de bine(l-am folosit pana pe 29 oct.) si este atit de ieftin incat e pacat sa nu beneficieze toata lumea de el.
Civilizatia incepe de la spalat,asa ca mai ales la tara si mai ales pentru cei saraci ar fi ca o mana cereasca!
Sub ce forma l-as putea comercializa?
Eu m-am gandit sa ma infiintez ca intreprinzator particular,cf. legii 54/1990...
Va multumesc ptr. raspuns,
Ing. N.Movileanu

Alte discuții în legătură

Nepasarea si iresponsabilitatea din gradinita nr 2 constanta ContSters180600 ContSters180600 buna ziua . sunt o mamica a unui copil din gradinita nr 2 constanta , cu multe nelamuriri ce tin de igiena copilului si siguranta lui. observ ca zi de zi ... (vezi toată discuția)
Scoala si sanepidul: pot fi obligati elevii sa manance - si sa plateasca - la cantina scolii? JustMe1977 JustMe1977 Buna! Am o mare nelamurire, daca imipoate raspunde cineva multumesc anticipat! Scoala la care invata fiul meu e \"Step by step\", cu posibilitatea de servire a ... (vezi toată discuția)
Romanii au ajuns bataia de joc a europei IONITAGRIGORELUCIAN IONITAGRIGORELUCIAN Austriecii ne faceau la inceputul anilor 90 \"mancatori de lebede\". Acum francezii ne iau peste picior de cate ori au prilejul. Romanii au ajuns in ultimii ... (vezi toată discuția)