avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numar de persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numar de persoane la intretinere

buna seara,va supun atentiei dvs urmatoarea situatie:eu si sotul meu ne-am mutat de la adresa x unde suntem proprietari la adresa y unde suntem si aici proprietari...ne-am inscris in cartea de imobil,platim intretinere si avem c.i. la adresa y.la adresa x a ramas soacra trecuta in cartea imobilului si cu c.i.am anuntat administratorul ca ne mutam de la 1 ale lunii si l-am rugat sa ne scoata de la intretinere dar dansul a spus ca pe langa intretinerea platita de o persoana(soacra)trebuie sa mai treaca inca o persoana la cheltuielile comune cu salarii,gunoi,lift,electricitate pentru ca asta este legea asociatiei si daca avem mai multe proprietati trebuie sa platim.nu l-a interesat cand i-am spus ca platim impozite pe proprietati, ca am adus copii dupa buletin,adeverinta de la asociatia de proprietari unde locuim acum dansul vrea sa platim pentru ca legea asociatiei ''asa spune''.va rog,daca se poate un raspuns de la dvs,va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:48, 16 Mai 2012
Despre importanta adeverintelor de la o asociatie la alta nu am ce sa adaug in afara celor spuse mai inainte, in afara unui exemplu pe care va rog sa-l aveti in vedere cand veti mai aborda problema aceasta, daca considerati ca e edificator:
- sotii se puteau muta intr-o coliba pe Semenic; de-acolo nu le putea da nimeni vreo adeverinta. Ce se intampla? Plateau in continuare intretinerea la bloc?
Scoaterea si introducerea persoanelor la intretinere se face pe baza declaratiei pe proprie raspundere scrise. Nu exista nicaieri scris in Norme ca trebuie sa aduca adeverinta de la locul unde se muta oamenii ca sa fie scosi de la intretinere.

In privinta devalmasiei am rugamintea sa cititi mai atent fraza pe care am scris-o si apoi sa imi cereti sa va editez mesajul. B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt trecuta la plata intretinerii desi nu stau acolo 15 zile ukutza ukutza buna ziua, Administratorul blocului in care locuiestie prietenul meu ma trecut la intretinere pentru simplu fapt ca vin in vizita la el zilnic vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Sunt trecuta la cheltuieli la 2 asociatii de proprietari distincte... Luci23 Luci23 Buna ziua, am o problema. Sunt trecuta cu cheltuielile la 2 asociatii de proprietari distincte. Adica platesc in 2 locuri (la parintii mei acasa si mai nou la ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil de la intretinere conform art 47 lege 230/2007 Marius0123 Marius0123 Buna ziua, Va rog sa imi clarificati daca scoaterea copilului de la intretinere conform art 47 Legea 230/2007 se poate face pentru toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)