avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical dupa demisie

Un angajat si-a dat demisia la data de 27 apr. urmand sa inceteze munca cu data de 1 mai. Prin renuntarea la perioada de preaviz i-am desfacut contractul de munca.In data de 1 mai si-a rupt piciorul si a intrat in concediu medical. Desfacerea contractului de munca s-a facut cu data de 10 mai, din motiv ca am fost si eu in concediu si n-am putut depune revisalul cu data de 1.
Concediul medical e pe perioada de 1-31 mai. Trebuie sa calculam/ achitam concediul medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 16 Mai 2012
Daca CIM a incetat cu data de 10.05.2012, se va calcula si plati concediul medical, urmand ca CIM sa inceteze imediat dupa incetarea concediului medical.CIM nu se poate inceta in perioada de concediu medical.
Nu aveti cum sa-i incetati c.i.m. .. perioada 27.04.-10.05 este perioada de preaviz, iar daca salariatul a avut concediu medical , preavizul este suspendat urmand ca incetarea sa se faca la terminarea concediului medical .. in acest caz, revocati decizia de incetare si emiteti una noua dupa terminarea concediulkui medical.
In revisal cum pot revoca incetarea c.i.m? Trebuie sa emitem o noua decizie?
Exact se anuleaza incetarea c.i.m. deja operata ... se emite o decizie de revocare a primei decizii de incetare a c.i.m. si apoi se emite o noua decizie de incetare a c.i.m.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m. Normandia Normandia Buna ziua. Cu respect va solicitam sfatul in urmatoarea problema: Suntem o societate care a desfiintat in baza noii organigrame un post de munca ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare conf art 65 broscuta21 broscuta21 Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei concedieri ce nu tine de persoana salariatului, daca emitem preavizul de 20 zile lucratoare astazi, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare concediere Egnar Egnar Buna ziua am o intreprindere individuala cu doua puncte de lucru.Doresc ca unul din punctele de lucru sa il inchid iar pe vanzatoare sa o concediez .Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)