avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire casa pe teren atribuit in baza legii 15/2003
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire casa pe teren atribuit in baza legii 15/2003

Buna ziua.
Numele meu este Elena si impreuna cu sora mea am primit, in baza legii 15/2003, cate un teren de 250 mp. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca impreuna putem construi o singura casa pe ambele terenuri, deoarece nu am gasit nici un act legislativ care sa precizeze daca se poate face acest lucru sau nu.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 18:39, 19 Mai 2012
deci in concluzie tot doua case rezulta din cele povestite cu atata patos de domnul ionel (chiar ati scris cu majuscule asta!!!!! ) care nu a inteles ca ele vor o locuinta comuna construita la limita terenurilor .......................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e înălţimea permisă legal pentru refacerea unui zid între 2 curţi? Rişu Rişu VECINUL DE CASĂ, LA SAT,ŞI-A DEMOLAT ZIDUL DESPĂRŢITOR DINTRE CURŢILE NOASTRE,SITUAT PE LINIA DE HOTAR ŞI ÎMI CERE ACORDUL PTR. ACEST LUCRU. îL VOI ... (vezi toată discuția)
Distanta intre 2 cladiri ramivam84 ramivam84 am in plan construirea unei case si am la dispozitie o latime a terenului de 8 m din care 6.50 m o reprezinta latimea casei. as vrea sa stiu ce distanta imi ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)