avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redeschidere succesiune?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redeschidere succesiune?!

Buna ziua ,
V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Dupa decesul defunctei vin la mostenire cei trei fii in viata .
La succesiunea deschisa, 2 dintre frati renunta in totalitate la mostenire in favoarea celui de-al 3-lea din frati, care ramane unic mostenitor.
Acesta din urma nu plateste taxa la Primarie(nu stiu exact despre ce taxa este vb . ar putea fi impozitul ) si nu i se poate elibera titlu de proprietate pe numele lui ci doar pe numele defunctei. Exista posibilitatea redeschiderii succesiuni si impartiri intr-o alta proportie a masei succesorale.(impartirea in mod normal intrecei trei frati sau succesorii lor)

Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:17, 15 Decembrie 2008
jack007,
Imi cer scuze ca am interpretat gresit cele scrise de dv, dar faptul ca ati citat utilizatorul tia2181 schimband textul m-a dus cu gandul l-a interpretarea ca ati fi vrut sa... glumiti.
:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie grobianu grobianu Parintii mei, inainte de a deceda, mi-au lasat prin testament casa parinteasca si terenul aferent. Unicul meu frate nu a primit nimic, nu stie de existenta ... (vezi toată discuția)
Descendent renuntator lolo0112 lolo0112 in cazul in care la mostenire vin sotia supravietuitoare si un descendent care renunta la mostenire, ramane unic mostenitor sotia supravietuitoare, sau in ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire danceform danceform Buna ziua , In momentul in care se da in fata notarului o declaratie de renuntare la mostenire ( succesiune ) , care este autentificata de catre notar , ... (vezi toată discuția)