cobzarualexandra 
	    	Utilizator

cobzarualexandra 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 DidinuSFI	                   

Buna Seara! Ma numesc Florin si am 22 de ani . Locuiesc impreuna cu parintii mei. De cand ma stiu m-am confruntat cu violenta in familie. Tatal meu este ... (vezi toată discuția)
	                    DidinuSFI	                   

Buna Seara! Ma numesc Florin si am 22 de ani . Locuiesc impreuna cu parintii mei. De cand ma stiu m-am confruntat cu violenta in familie. Tatal meu este ... (vezi toată discuția)

FAntonescu	                   

Aveam o serie de nelamuriri despre modalitatile in care un medic (eu sunt medic) sau o asistenta se pot apara activ impotriva agresiunilor si abuzurilor (mai ... (vezi toată discuția)
	                    FAntonescu	                   

Aveam o serie de nelamuriri despre modalitatile in care un medic (eu sunt medic) sau o asistenta se pot apara activ impotriva agresiunilor si abuzurilor (mai ... (vezi toată discuția)

Yhvh4ever	                   

Va rog, ma puteți îndruma în pașii de urmat în acest caz?
Soția este învățătoare și în clasa ei este un copil care a tot lovit, jignit ... (vezi toată discuția)
	                    Yhvh4ever	                   

Va rog, ma puteți îndruma în pașii de urmat în acest caz?
Soția este învățătoare și în clasa ei este un copil care a tot lovit, jignit ... (vezi toată discuția)